dissabte, 23 de desembre del 2017

Guanyador panera de Nadal



Com sabeu, enguany el número premiat de la grossa de Nadal ha estat el 71198.  Per tant, la butlleta guanyadora de la panera de Nadal és la número 198!! 


La persona afortunada hauria de posar-se en contacte amb l'AMPA escrivint-nos a ampalespurna@gmail.com perquè així puguem lliurar-li la panera. 

Només ens resta agrair a totes aquelles famílies que heu col·laborat amb nosaltres per dur a terme novament aquesta iniciativa.

Moltes gràcies i bones festes!

dilluns, 11 de desembre del 2017

Parada records Nadal




La parada per recollir els record de Nadal serà el dilluns 18 i dimarts 19 de desembre. Amb cada imant i tassa teniu una butlleta amb 4 números per participar en el sorteig de la panera del 22 de desembre, coincidint amb la loteria de Nadal.

Aquesta panera l'estem fent entre totes les famílies... Així que tots els que hi vulgueu participar podeu portar coses per omplir-la!!! Segur que entre tots i totes farcirem una panera que farà molt de goig!!!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

AMPA L'ESPURNA

divendres, 1 de desembre del 2017

Quotes AMPA


Benvolgudes famílies,

Ens adrecem des de la junta de l'AMPA a vosaltres, els pares i mares de P2, per informar-vos que degut a la quantitat de famílies han retornat el full d'inscripció i per tant, que volen pagar la quota de l'AMPA d'aquest curs, és més baixa de l'habitual creiem que és la nostra obligació d'informar-vos que si no augmentem el numero de famílies de P2 que paguin la quota de l'AMPA  a partir del mes de gener no podem garantir que es continuï fent la PISCOMOTRICITAT.

Si alguna família es vol posar en contacte amb nosaltres ho pot fer al nostre email:

o demanar a l'escola el fulls d'inscripció i tornar-lo a la vostra mestra que ens el faran arribar.

També aquest any, us demanem que ens pagueu la quota en metàl·lic a la paradeta dels records de Nadal. Això és degut a que el banc ens cobra unes comissions altíssimes per cada rebut que generem. Si algú ho prefereix també us podem donar el nostre número de compte i ens feu la transferència INDICANT EL NOM DEL NEN/A I LA CLASSE. La quota  és de 30€ per família.


Moltes gràcies.

dijous, 9 de novembre del 2017

Fotos pels records de Nadal

La setmana que ve es faran les fotos de grup de cada classes pels records de Nadal:

        DIMECRES 15 DE NOVEMBRE : les classes de P2
         DIJOUS 16 DE NOVEMBRE : les classes de P0 i P1


Us demanaríem que el dia que us toqui féssiu el possible perquè el vostre fill/a anés a l'escola per així agilitzar tot el procés.

Moltes gràcies!!

dimecres, 1 de novembre del 2017

La rumba de les castanyes (El Pot Petit)

Ara que s'acosta la Castanyada, esperem que disfruteu amb aquesta cançó per amanir les castanyes i els panellets. Bona Castanyada!


dimarts, 31 d’octubre del 2017

REUNIO AMPA

Com ja us vem informar, el proper DIJOUS 2 DE NOVEMBRE A LES 19H es farà reunió de l'AMPA a l'escola.

Tothom que vulgui col.laborar pot venir.


Recordeu que l' AMPA de la Llar està formada per pares i mares de l'escola, i que gràcies al treball voluntari i incondicional, realitza un seguit d'activitats adressades a tothom: pares i mares i infants.

diumenge, 8 d’octubre del 2017

PSICOMOTRICITAT



Els nens i nenes de P2 han començat una de les activitats finançades per les quotes que les famílies pagueu a l'AMPA, les classes de Psicomotricitat al pavelló del Pujolet amb un monitor extern.

Cada dimarts i cada dijous haurien d'anar vestits amb roba còmode i bambes per poder fer aquesta activitat. 

Reunió principi de curs

Hola a tothom,

ja sabeu que l'escola té una Ampa que està formada per pares i mares de l'escola, i que gràcies al treball voluntari i incondicional, es realitzen un seguit d'activitats adressades a tothom; pares i mares i infants.

Us demanem la vostra col.laboració a formar part de l'equip de l'Ampa per tal de poder preparar les activitats ofertades. Necessitem que us engresqueu i participeu amb l'Ampa de la llar dels vostres fills i filles.

Si teniu ganes de formar part de l'Ampa i participar en les activitats, us convidem a tots a lla reunió que farem el dimarts 17 d'octubre a les 19h a la llar d'infants l'Espurna.

Us hi esperem!
L'escola la fem tots i totes!

dimecres, 7 de juny del 2017

⏳ últim dia fotos i samarretes ⏳


Famílies!

Ultim dia per encarregar les fotos i les samarretes de final de curs!!!

 

Fotos 5€
Samarretes 10€


Samarretes blaves - tamany Pollets
Samarretes verdes - talla P1
Samarretes vermelles - talla P2

 

Podeu contactar amb nosaltres a través del mail ampalespurna@gmail.com o comentant aquesta notícia.

A part del record,comprant les.fotos i samarretes ens ajudeu a finançar diverses activitats que organitza l'Ampa com poden ser: les classes de psicomotricitat,contes i cançons a.les tardes,la festa de final de curs...

Gràcies per la vostra col.laboració

dijous, 1 de juny del 2017

dimecres, 29 de març del 2017

EL CARGOL I L'HERBA DE PONIOL

Us deixem un enllaç pel conte del Cargol i l'herba de poniol, que ens van explicar l'Alba i l'Ester el dimecres a la tarda.

divendres, 17 de març del 2017

Mates i Montessori


música en família


Si voleu passar una bona estona amb la música veniu a passar la tarde del dimecres 22 amb l'Ester i l'Alba. Cantarem, escoltarem i ballarem amb els nostres fills i filles.
us hi esperem!

dilluns, 6 de març del 2017

taller de primers auxilis



Adreçada a pares i mares novells, amb experiència, avis i àvies amb molts o pocs néts, tiets, tietes, mestres, monitors, a gent aprensiva, temorenca, arriscada, protectora… a tothom que vulgui!!!!!!


La primera proposta per aquest Març es una xerrada - taller sobre PRIMERS AUXILIS per a nens i nenes a càrrec de Cristian Torras, formador de Creu Roja.
La xerrada serà aquest dimecres 8 a les 17:15h (60min) a l'escola, sense nens I nenes.

Us hi esperem! :)

dimarts, 31 de gener del 2017

dijous, 26 de gener del 2017

tarda de contes


Com les tardes són curtes i fa molt fred, us convidem el proper Dimecres 1 de febrer a passar 
una estona escoltant contes a càrrec de l'Ada Cusidó. Us esperem a les 17:15h a l'escola.
Ens ho passarem moooooolt bé!!!!!!!!!

dilluns, 23 de gener del 2017


CANÇÓ D'HIVERN


Little Snowflake




Super Simple Songs