dijous, 15 de maig del 2014

Últims detalls de l'excursió de dissabte a les Pedreres!

Hola famílies!!

Us fem arribar algunes qüestions importants pel dia de la Matinal.
- Quedem el dissabte 17 de Maig a les 10 del matí a la fàbrica del Forn de Cabrianes a Sant Fruitós ( al costat del parc del Bosquet). En el cas que no us fós possible aquesta hora o aneu uma mica més tard, us adrecem a la web de la granja perquè pugueu consultar el plànol (www.granjaescolalespedreres.cat). L’activitat de la granja començarà a les 11.
- En cas de pluja no s’anul·larà la sortida ja que la casa no té gaire disponibilitat de dies i no es podran retornar els diners.
- Cal portar el dinar, plats i coberts.

Vinga que ens ho passarem molt bé!!
Gràcies per la vostra col·laboració.

dimarts, 6 de maig del 2014

Fotografies i orles!

Hola pares i mares,

El proper dilluns, 19 de maig, vindrà a l’escola el fotògraf per fer fotos de grup de totes les classes. També aprofitarà per fer les fotos individuals de les orles dels nens i nenes que estan a l’últim curs de la Llar d’infants.
Tant en un cas com en l’altre, és important que aquest dia el vostre fill/a vingui a l’escola. Si està malalt o no teníeu previst que vingués hauríeu de portar-lo ni que fos una estona per poder fer la foto, ja que en principi el fotògraf només vindrà aquest dia i s’hi quedarà durant tot el matí.

Les fotos individuals dels alumnes de l’últim curs de la Llar d’infants, us les donarem per poder-les fer servir en les preinscripcions del curs vinent.
Gràcies per la vostra col·laboració.
A.M.P.A ESPURNA

dilluns, 5 de maig del 2014

Sortida a la Granja Escola Les Pedreres el 17 de maig

Hola pares i mares,

El final de curs ja s’acosta i com sabeu l’AMPA cada any organitza la matinal. Aquesta consisteix en una sortida de tot el dia que permet el contacte entre les famílies i els alumnes de l’escola.

Aquest any es farà el proper dissabte 17 de Maig a la Granja Les Pedreres de Sant Fruitós de Bages. Per tal de facilitar la participació de moltes famílies, el seu cost és molt baix, només 10€ per família. Des d'avui i durant tota la setmana hi haurà persones de l’AMPA al vestíbul de la llar per tal que pugueu fer el pagament. A l’entrada de la llar trobareu un full amb els horaris de cobrament. Pels que no us sigui possible o més còmode, teniu la possibilitat de fer l’ingrés al número de compte de l’AMPA (ES820081-1882-36-0001017912) indicant el nom i curs del vostre fill/a.
Això sí, el dinar cadascú se l’ha de portar de casa juntament amb els coberts.

Vinga animeu-vos que val molt la pena!!!
Gràcies per la vostra col·laboració.

AMPA LLAR D’INFANTS L’ESPURNA.
I també ens podeu seguir al TWITTER!