divendres, 8 de novembre del 2013

Sessió de fotos el proper dimecres dia 13

Us fem saber que el proper dimecres dia 13 de novembre, al llarg del matí, tindrà lloc a l’escola l’habitual sessió de fotos de grup amb les quals després farem els calendaris de cada classe. Per tant, us agrairem que feu els possibles per tal que els vostres fills i filles aquest dia no faltin a l’escola.

Els “veterans”, ja sabeu d’altres anys de què es tracta això dels calendaris. Per als nous que encara no ho coneixeu, només dir-vos que és una de les activitats ja tradicionals de l’AMPA, que es fa any rere any, i que consisteix a fer un tiratge de calendaris de butxaca amb la foto de cada classe, i que un cop impresos posarem a la vostra disposició per tal que els pugueu adquirir i guardar-los com a record, repartir entre familiars i amics, etc. A més, aquests calendaris van numerats, i amb aquest número participareu directament en el sorteig de la panera de nadal de l’AMPA.

Més endavant ja us informarem amb més detall de com podreu adquirir-los, i també us demanarem col·laboració per elaborar la panera.

dimarts, 3 de setembre del 2013

Estrenem el blog de l'AMPA!

Benvingudes i benvinguts! Aquest és el blog, acabat d'estrenar, de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de la Llar d'Infants l'Espurna de Manresa.
Des d'aquí intentarem informar-vos puntualment de tot allò relatiu a aquesta AMPA i a les activitats que organitzem, així com d'altres informacions que puguin ser d'interès i que tinguin a veure amb la nostra llar d'infants.
De moment, us convidem a fer un cop d'ull als continguts (encara escassos) d'aquest blog, que si més no us ajudaran a saber una mica més sobre què és i què fa l'AMPA.
I us recordem també que demà mateix, 4 de setembre, a les 15h tindrà lloc la reunió informativa d'inici de curs, on també serem presents per a presentar la nostra tasca i per a demanar-vos la vostra col·laboració.
Us hi esperem!